Juridiskt stöd vid livsomställningar

God fortsättning till er alla!

Nytt år och nya saker som händer i livet. Kanske en flytt, köpa hus, bygga sommarstuga med bästa vännerna, stycka av en bit tomt eller andra lite tråkigare saker så som separation eller avsked?

Oavsett vad så är du inte ensam och vi vet att det mesta löser sig till slut, trots att det kan kännas hopplöst. Vi kan inte leva livet åt dig och vi kan inte förhindra att tråkiga saker sker, men vi kan hjälpa dig med det juridiska som ofta uppstår vid större livshändelser.

Många saker kan man faktiskt också förbereda sig för genom att upprätta juridiska dokument i förebyggande syfte. Exempel på sådana förberedande dokument är till exempel testamente, samboavtal och äktenskapsförord.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med juridiken så kan du fokusera på flytten, bygget eller andra livsomställningar. Vi har självfallet möjlighet till digitala- eller telefonmöten om det känns otryggt att ha ett fysiskt möte.

2021-01-27T13:04:49+01:00 26 januari, 2021|