Vi söker en ny kollega

Är du vår nya medarbetare med kompetens inom familjejuridiken?

Vem söker vi? – Ja, för oss är det betydelsefullt att du har social kompetens, är utåtriktad, driven, självständig och tycker om att arbeta med människor och juridik.

Du kommer att arbeta hos oss med familjejuridik och det innebär att din utbildning och/eller erfarenhet ligger inom området. Till en början sitter du på vårt kontor i Kungälv, men sedan är tanken att du ska bemanna vårt Stenungsundskontor som delas med kollegor från vår samarbetspartner Begravningstjänst i Kungälv.

Arbetet är självständigt med i huvudsak bokade möten med kunder/klienter där du hjälper dem med alla slags familjejuridiska handlingar så som testamenten, bouppteckningar, äktenskapsförord, bodelningar, samboavtal m.m. Uppdraget innefattar även att hålla föredrag inom ämnet för lokala föreningar och andra organisationer. Det kan även förekomma att du får ta in bokningar på begravningar som sedan sköts av Begravningstjänst. Dina kollegor på Kungälvskontoret finns alltid tillhands och vi arbetar som ett team.

Det är en heltidstjänst vi erbjuder, men självklart kan omfattningen diskuteras. Vi ser fram emot din ansökan och den kan du maila till info@axjuridik.se eller ansöka via LinkedIn.

2021-02-26T13:43:57+01:00 26 februari, 2021|