Axelssons sponsrar gratisbutiken

I kristider gäller det att visa solidaritet för utsatta, Axelssons Familjejuridik har därför börjat sponsra Gratisbutikens hyra i en insats att hjälpa Ukrainare på flykt.

På Axelssons Familjejuridik kan vi hjälpa till med bl a testamente, samboavtal, äktenskapsförord, bouppteckning, arvskifte, bodelning, framtidsfullmakt, gåvobrev  m m.

 • Stöttar Kungälvsbor i livets alla skeden: ”Ställ frågan”

  Läs artikeln från KP här!  

 • Axelssons sponsrar gratisbutiken

  I kristider gäller det att visa solidaritet för utsatta, Axelssons Familjejuridik har därför börjat sponsra Gratisbutikens hyra i en insats att hjälpa Ukrainare på flykt.

 • I kristider tar fler strid för sina rättigheter

  Läs mer i artikeln nedan

 • Jan Erik Axelsson lämnar Axelssons, Ditte och Frida tar över

  Efter 35år i tjänsten har Jan Erik valt att lämna över Familjejuridiken till Frida och Ditte, läs mer om det nedan.

 • Nej, jag behöver inte några ”papper”!

  Tyvärr så är det många som resonerar så utan att ha koll på om vi behöver eller inte. Vår erfarenhet säger att de flesta av oss behöver upprätta någon slags juridisk handling, men det är inte alltid man vet om det eller vill tänka på det. Även om du är gift och bara har gemensamma […]

 • Juridiskt stöd vid livsomställningar

  God fortsättning till er alla! Nytt år och nya saker som händer i livet. Kanske en flytt, köpa hus, bygga sommarstuga med bästa vännerna, stycka av en bit tomt eller andra lite tråkigare saker så som separation eller avsked? Oavsett vad så är du inte ensam och vi vet att det mesta löser sig till […]

 • Undvik arvstvister – upprätta ett testamente

  Undvik arvstvister och risken för feltolkningar av din sista vilja genom att ta hjälp med att upprätta ett testamente. Vi hjälper dig så att det blir juridiskt korrekt. Kontakta oss för en tidsbokning. Vi har självfallet möjlighet till digitala- eller telefonmöten om det känns otryggt att ha ett fysiskt möte.

 • Arvsrätt mellan makar utan barn

  I dagens podd pratar Jennie Carlsson och Ditte Aldeman om hur arvsrätten ser ut för makar utan bröstarvingar och om man inte har upprättat ett testamente. Vem ärver när den första maken avlider och vem ärver sedan när även den andra maken avlider? Svaret får du i dagens avsnitt. Fler avsnitt där vi pratar igenom […]

 • Öppet hus

  Välkommen till Öppet Hus i våra nya lokaler på Utmarksvägen 8 torsdagen den 29 oktober! Tid: Torsdag 29 oktober, kl 12-20 Plats: Utmarksvägen 8 Under dagen ger vid dig gratis rådgivning inom familjejuridik. Gäller ert testamente och övriga avtal fortfarande? Vad ska man tänka på vid samboavtal, bodelningar, gåvobrev och annat? Anmäl gärna ditt deltagande […]

Dags för elvakaffe?

Fika med oss och lyssna till podden 11-Kaffet, där vi lyfter juridiska frågor från din vardag. Här hittar du alla intressanta avsnitt som rör olika juridiska frågor som är bra att känna till.