Loading...
Om oss 2021-06-10T09:52:53+02:00

Välkommen till Axelssons Familjejuridik

Du kanske redan har hört om oss? De flesta stöter någon gång i sitt liv på situationer där det kan vara tryggt att få stöd av en familjejurist. I Kungälv har vårt team av erfarna medarbetare verkat i många år. Vi erbjuder professionell och personlig service inom många skiftande delar av familjejuridiken, som exempelvis gåvobrev, samboavtal, äktenskapsförord, testamenten, bouppteckningar, arvskiften och deklarationer. Våra tjänster gör kort och gott din vardag lite enklare. Med personlig service, engagemang och lång erfarenhet hjälper vi dig att förstå och tolka lagar som kan påverka dina beslut i aktuella och framtida situationer.

I menyn ovan kan du läsa om alla våra tjänster. Du kan också beställa eller ladda hem vår matnyttiga broschyr i vilken vi samlat all information du behöver. Självklart går det bra att ringa oss eller komma förbi på en kopp kaffe om du har några frågor.

Samarbetspartners

ERA Axelssons
ERA Axelssons Fastighetsbyrå är en fastighetsbyrå med många verksamheter under ett och samma tak. Här får du hjälp med alla tjänster som hör ihop med din bostadsaffär.

Begravningstjänst i Kungälv
Med värdighet och omtanke skapar Begravningstjänst i Kungälv tillsammans med anhöriga ett avsked som präglas av den bortgångnes livsgärning och med omsorg om de efterlevande.

Nordea Kungälv
Banken för hela din ekonomi. Nordea Kungälv ger dig lösningar för banklån, bolån, sparande, konton, kort, pension med mera.