Samarbetspartners 2021-01-19T09:32:24+01:00

Samarbetspartners

I de fall du som kund behöver ytterligare tjänster, till exempelvis hjälp av en mäklare, bank eller för förvaring av viktiga dokument som testamente, rekommenderar vi varmt våra samarbetspartners som alla har hög kompetens och lokal närvaro.

ERA Axelssons Fastighetsbyrå

ERA Axelssons Fastighetsbyrå är en fastighetsbyrå med många verksamheter under ett och samma tak. Här får du hjälp med alla tjänster som hör ihop med din bostadsaffär. Här erbjuds du en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och skickliga mäklare, som har lokal förankring på orten och en mycket god kännedom om bostadsmarknaden i området.

ERA Axelssons Fastighetsbyrå säljer bostäder i hela Bohuslän och Göteborg samt i kommunerna öster om Göta Älv.

ERA Axelssons Fastighetsbyrå

Begravningstjänst i Kungälv

Med värdighet och omtanke skapar Begravningstjänst i Kungälv tillsammans med anhöriga ett avsked som präglas av den bortgångnes livsgärning och med omsorg om de efterlevande. Här kan du få hjälp med de beslut som behöver tas vid ett dödsfall och att planera en begravning.  Du kan också få hjälp med förvaring av viktiga dokument, till exempel testamente, livsarkiv, gåvobrev eller en framtidsfullmakt. Begravningstjänst har jour dygnet runt.

Begravningstjänst i Kungälv

Nordea Kungälv

Banken för hela din ekonomi. Nordea Kungälv ger dig lösningar för banklån, bolån, sparande, konton, kort, pension med mera. Nordea Kungälvs kontor ligger på Uddevallavägen 12 i Kungälv. Kontoret har öppet måndag till fredag mellan klockan 10-13.

Nordea Kungälv